IPTIM :)

assalamualaikum..

da lama tak wat post kat belog nie.. bersawang daa .. haha !

banyak cerita nak kongsi sebenarnya.. pasal raya,stadi, n paling penting duit raya !! hahaha

hmm .. lagi 2 minggu final exam.. semua orang sibuk menstadikan diri .. tapi saya ? hihi .. tak perlu laa tanya .. setiap masa berkepit ngan buku-buku m3 jea.. subjek lain tak bersentuh pun ..hihi

actually,hostel saya ni menghadap padang .. so, kalau rasa stress uh,just tgok jea ke bawah .. hahaha.. tenang sikit kowt tengok orang lalu lalang .. haha !! (actually,ada budak2 main bola petang2) hihihi

so, bila cakap pasal bola,maksud saya sukan,teringat plak pasal IPTIM .. apa uh IPTIM ?
Institut Pengajian Tinggi Islam Malaysia .. yeah !

IPTIM uh pasal sukan laa.. macam hari sukan laa kiranya just ianya ditambah dengan penyertaan ipt lain .. so,tahun ni UIA jadi tuan rumah .. hihihi .. so,bila daa jadi tuan rumah mesti laa everything kena tuan rumah yang handle terutamanya dari segi urusetia ! yeah !! URUSETIA !! huhuhu

kalau ikutkan tentatif,program uh berlangsung time cuti sem ! cuti sem plak 3 bulan lebih.. memang terbaikkk ! hihihi .. tapi bila daa tanya pendapat orang tu orang ni, jawapannya,x boleh join.. so,kena laa akur walaupun saya nak sangat join !! -,-

so,itu je laa dulu post kali nie .. huhhu .. lenkali nak cerita pasal raya and 'gewe' plop ! hahahha .. oppsss .. haha

-JAZAKALLAHU KHAIRA-



Tak Kan Suka Je Kot ? Komenla Sekali

No comments:

Post a Comment