CFS IIUM Part 2 :)


Assalamualaikum ..

So harini sambungan untuk cerita yang semalam .. Hari hari terakhir aQ di cfs .. Alahai sedih sero .. Adat lah tu .. Hari nie kita berjumpa , esok lusa belum tentu lagi kita dapat bersua .. Maka, Hargailah saat saat yang bersisa nie dengan keriangan (n_n) .. Kat bawah ni nanti ade laa beberapa keping gambar kelas sewaktu BBQ  sebelum Exam .. huhu ..


 Ha ! tuh dia Hero hero kelas kami .. Err, hero lah sangat ! haha .. Actually ade lagi yang tertinggal sebab tak dapat join atas sebab sebab tertentu .. 


Puas mencari gambar girls saje tapi tak jumpe jumpe .. So, ni lah dia gambar Heroin heroin yang Comel dalam kelas kami ni .. hahaa !!!  


Kesian kan kitorang ? Hahaha .. Biasa lah tuh ,  nak berjimat laa kata kan .. Tapi best jugak macam nie sebab tak payah nak formal formal sangat .. Makanan memang gila Sedap terutamanya BBQ tuh .. aish sape laa eik yang bakar bakar tuh ? 


Ha ! ni lah tukang membakar nya ! Abaikan yang tengah diri tuh .. hahha .. Yang diri diri tuh lah antara yang menjayakan majlis nih .. Thanks to them <3 .. haha .. aQ buat apa ? Selain menjadi tukang makan, aQ juga main bakar bakar tau ! haha .. Bukti ? Jap nak cari ..


Hah ! tu diaaaa ! Hahaha .. Tolong jugak au ni .. :) ..


Ha ! gambar yang kat atas ni lah antara muka muka yang bertanggungjawab untuk majlis ni .. hihihi .. Comey comey belako .. :) .. 

Antara juadah juadah yang disediakan adalah :-


Walaupun tak banyak mana , tapi ni pun dah cukup .. Tujuan kami berkumpul ni bukanlah untuk makan sedap tapi untuk mengukuhkan hubungan antara kami sekelas .. hihihi .. So, kat bawah nie gambar gambar sepintas lalu laa ea sepanjang program malam tuh ..




So, setakat ni je lah ye dulu .. Ha ! sebelum terlupa :-


Kepada Si baju Hijau , Happy Birthday laa yea yang ke 19 ! haha .. Tahap adik adik rupanye budak ni .. Semoga dipermudahkan segala urusan di dunia & di akhirat serta dipanjangkan umur n diharap lepas ni berfikir matang laa ea .. Jangan nak perasan sangat la ea lepas ni Ustaz Luqman Hakeem ( kate nya da bgelar ustaz , kate nye laa kan !)  HAHA .. Hadiah ? klik kat LINK ..

Ok , Sekian :)


Tak Kan Suka Je Kot ? Komenla Sekali

2 comments:

  1. auwww .siap ade wish bufday untuk luqman ea ;)

    ReplyDelete
  2. haha .. kebetulan bday die .. itu yg wish tu ;)

    ReplyDelete