holiday !

- assalamualaikum -

oh yeah ! dah dekat setahun da tak main tetaip kat sini .. dah bersawang , berkulat , dan segala macam berlagi lah .! haha .. actually ,  masa tak berapa nak lapang sangat (ermm .. tak lah sangat ! ) sebab sibuk sikit dengan stadi , main-main guli , hide and seek dan segala macam lagi lah .. 


so, merujuk tajuk di atas , (ceh ! macam nak wat surat rasmi daa .. hihihi ) kiranya inilah masa yang sesuai untuk bersama keluarga .. dekat sebulan da bercuti kat rumah nie , akhirnya dapat jugak keluar berkelah bersama-sama keluarga dan ditambah dengan keluarga yang lain .. eh ! sape keluarga yang lain tuh ? ha ! kejap lagi kita kecek-kecek deh ! hihihi

malam tu kitorang wat BBQ , tapi lupa nak ambik gambar reramai sambil pegang ayam tuh .. huhuhu .. sedih sangat ! (=,='')  .. keesokan paginya , kami wat trip pegi picnic tepi pantai .. hihihi .. ha ! kat bawah ni ade le beberapa keping gambar  .. 

aisya & abid


btw , ain tak da dalam ni .. sobs3

gosip-gosip kaa ? hihihi

main tanam-tanam .. kesian si kecik tuh .. huhuhu 

haa ! so , tu je laa gambar yang dapat di upload .. actually , banyak lagi .. tapi kesuntukan masa untuk meng-upload .. hihihi .. sikit-sikit je laa.. 

yang kat bawah ni pulak gambar masa dah tamat berkelah tu .. main bakar-bakar pulak untuk hidangan makan tengahari ..

udang ketak + ikan pari


ha ! ni lah tukang masak nya ! hahha .. nie baju pasukan namenye .. hihi

after selesai makan-makan .. 

ha ! gambar yang terakhir inilah keluarga lain yang dimaksudkan tu .. hihihi .. dan tak lupa juga kak sara & keluarga .. hihihihi .. So, setakat ini saja lah dahulu daripada saya .. 

-SEKIAN-



Tak Kan Suka Je Kot ? Komenla Sekali

2 comments: